Autor
Adamczak, Marek Autor
Bednarski, Włodzimierz (1943- ). Redakcja
Babuchowski, Andrzej Autor
Bednarski, Włodzimierz (1943- ). Autor
Jędrychowski, Lucjan Autor
Kowalewska-Piontas, Jadwiga Autor
Twardowski, Tomasz (1949- ). Autor
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Tytuł
Biotechnologia żywności : praca zbiorowa
ISBN
ISBN 978-83-01-19362-1
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictw Naukowe PWN,
Numer wydania
Wyd. 2 zm., 1 dodr.
Hasła przedmiotowe
Biotechnologia
245
%a Biotechnologia żywności :
%b praca zbiorowa /
250
%a Wyd. 2 zm., 1 dodr.
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictw Naukowe PWN,
%c cop. 2017.
300
%a 498 s. :
%c 24 cm.
650
%a Technologia żywności
700
%a Adamczak, Marek
%e Autor
700
%a Bednarski, Włodzimierz
%d (1943- ).
%e Redakcja
700
%a Reps, Arnold
%e Redakcja
700
%a Babuchowski, Andrzej
%e Autor
700
%a Bednarski, Włodzimierz
%d (1943- ).
%e Autor
700
%a Jędrychowski, Lucjan
%e Autor
700
%a Kowalewska-Piontas, Jadwiga
%e Autor
700
%a Leman, Jacek
%e Autor
700
%a Reps, Arnold
%e Autor
700
%a Salek, Anna Teresa
%e Autor
700
%a Twardowski, Tomasz
%d (1949- ).
%e Autor
700
%a Wzorek, Wiesław
%e Autor
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
920
%a ISBN 978-83-01-19362-1